Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom juli 2020  
     

 

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
   

Hier zijn we terug met onze nieuwsbrief, iets later dan gewoonlijk (wegens verlof). We laten immunoloog dr. Carla Peeters aan het woord; zij bespreekt de effectiviteit van het verplichte mondkapje op basis van het wetenschappelijke onderzoek. We delen ook opnieuw de petitie tégen verplichte vaccinatie. De argumentatie hiervoor vindt u in de petitie terug. Check ook even de nieuwsbrief van Comité Bezorgde Ouders, waar de eventuele stemming - aanstaande donderdag al! - van de nieuwe abortuswet wordt besproken. De nieuwsbrieven van Pater Daniël met buitenlandse politiek, ethische kwesties en historische reflecties vindt u op het einde terug. Veel lees'genot'!

 
         
         
         
      STOP MET ANDERHALVE METER AFSTAND EN HET VERPLICHT DRAGEN VAN MONDKAPJES  
 

 


Doorheen een vierdelige serie geeft immunologe dr. Carla Peeters, werkzaam op het RIVM, alle bijzonderheden over het door de overheid in bepaalde situaties verplichte mondkapje. Enkele citaten uit haar artikel:

  • Op 5 juni 2020 zegt de WHO: ‘Het wetenschappelijke onderzoek toont aan dat het dragen van een mondmasker NIET leidt tot minder besmettingen.’ Vreemd genoeg bracht de WHO op 5 juni een ander advies uit. Ook gezonde mensen moeten nu voortaan het mondkapje opzetten op plaatsen waar het onmogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, zoals in het openbaar vervoer, in winkels en op drukke plaatsen.
  • Tot op heden zijn in aerosolen geen levende virussen aangetoond die onder normale omstandigheden in staat zijn een infectie te veroorzaken.
  • Een virusdeeltje is ongeveer 80 tot 150 nanometer groot. Dus té klein om door de stof(fen) van mondkapjes geblokkeerd te worden.
  • Experts vinden het dragen van maskers zélfs risicovol: het leidt tot infectiehaarden.
  • We kunnen niet zonder een krachtig immuunsysteem. Het bevorderen van onze gezondheid is de basis van de gezondheidszorg.

Lees verder >>

U kan de facebookgroep vervoegen: Stop mondmaskers in België nu! >>

 
         
         
         
     

PETITIE: GEEN VERPLICHTE VACCINATIE TEGEN COVID-19!

 
   
Deze maatregelingen tegen Covid-19 blijven van kracht tot er een vaccin voorhanden is. Een poll van Knack toont echter aan dat 70% van de respondenten geen vaccinatie wil. Toch wil minister Geens dit vaccin verplichten! Teken en deel de petitie. Dank alvast.
Teken hier >>
 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF CBO JULI 2020  
 

 


Beste vrienden, Donderdag wordt de nieuwe abortuswet in de Kamer gestemd. Gaat de stemming effectief door of wordt - door het goedkeuren van het belangenconflict of het aanbrengen van nieuwe amendementen - de stemming uitgesteld?
De drie conservatieve partijen zitten alvast op dezelfde golflengte; de voorzitters en fractieleiders spreken openlijk hun bezwaren uit tégen de nieuwe abortuswet. Best uitzonderlijk. Het voortschrijdend inzicht is hier wel van tel. Ook bij andere Vlaamse partijen zijn er volksvertegenwoordigers die zich helemaal niet in deze liberale wet terugvinden. Steunen zij - als één front - het belangenconflict dat Vlaams Belang inroept? En hoe reageert Open VLD hierop? Dient Groen een nieuw amendement in?
Lees verder >>

 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF PATER DANIËL, SYRIË  
   


De mythe van de “Verlichting”, 10 juli 2020
Lees verder >>

Op zoek naar een Europese identiteit die reeds eeuwen werd verworpen, 3 juli 2020
Lees verder >>

De schizofrenie van het wereldbestuur, 26 juni 2020
Lees verder >>

Van Lissabon tot Vladivostok, 19 juni 2020
Lees verder >>

Een criminele oorlog tegen de hele mensheid, 12 juni 2020
Lees verder >>

 
         
         
         
   

Wij beseffen, onze boodschap gaat soms tegen de politiek correcte denken in. Maar ga eens met uw naasten in gesprek - geduldig en begripvol en peil naar hun verwachtingen: willen zij écht een anderhalvemeter samenleving mét muilkorf? Desondanks de huidige angsthysterie en de aanzwellende economische schade willen wij u een boodschap van hoop brengen. Moge ook de waarheid over de verschrikkelijke geplande militaire interventies in Syrië aan het licht komen. Moge het prille, ongeboren leven beschermd worden! Wij rekenen ook op U. Verdeel deze boodschap zo breed mogelijk. Samen staan we zoveel sterker!

Namens Tegenstroom.

www.tegenstroom.eu

 
         
         
         
      STEUN  
   
Mogen we uw financiële steun vragen om onze onkosten te kunnen lenigen. U kan Steunlid worden van Tegenstroom.
Dank alvast!

Meer info >>