Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 12 december 2021  
     
  Thema: Indienen petitie tegen verplichte vaccinatie, vaccinatie kinderen, gezondheid of controle?  
         
         
 

Beste vrienden,

Wij brengen een kort verslag van de persconferentie op 6 december, met name het indienen van de petitie tegen verplichte COVID-vaccinatie. Hartelijk dank aan ieder die een gift heeft gestort om de onkosten te dekken.
Daarna  vindt u meer over de  risico’s bij het vaccineren van kinderen. Dit is belangrijk als u kinderen hebt vanaf de leeftijd van 5 jaar. Want straks moet u hierover beslissen.
En tot slot lichten we een tipje van de sluier op wat betreft de volgende vraag: waarom wil men zo nodig iedereen vaccineren? Gaat het hier om onze gezondheid of is er een onderliggende agenda?

 
     
     
  INDIENEN PETITIE 'GEEN VERPLICHTE VACCINATIE'  
     
 

We hebben maandag 6 december de petitie ingediend bij het Federaal parlement en de parlementen van de verschillende gewesten. We wachten nu op antwoord of de petitie ontvankelijk wordt verklaard en of we spreekrecht krijgen. Voor alle duidelijkheid, men kan de petitie verder blijven tekenen.

Een goed kort artikel  verscheen in Knack (Bron >>).

DE PERSCONFERENTIE KAN U HIER VOLGEN

Aanwezigen: Agnes Jonckheere van Tegenstroom, viroloog Geert Vanden Bossche, Sophie Meulemans van Initiative Citoyenne, huisarts dr. Beeth, Alain Mertens van Vivant van het Duitstalig gedeelte. De vragen komen van de pers.
Luister verder >>

 
     
     
  VACCINATIE KINDEREN VANAF 5 JAAR  
     
 

PETITIE: GEEN VACCINATIE VANAF 5 JAAR.
De ouders vragen dat (eventuele) vaccinatie van kinderen volledig vrijwillig blijft. Dat betekent dat er onder GEEN BEDING ook maar enige vorm van beïnvloeding of bedreiging met uitsluiting van het sociale leven door een QR-code mag gebeuren. Een kind moet een kind kunnen zijn en dit ten allen tijde op alle vlakken.

 • Het sterftepercentage van kinderen jonger dan negen jaar 0%. Bij kinderen vanaf 10 jaar is dit 0,002% , wat een zeer klein risico betreft.
 • Na vaccinatie is men nog steeds besmettelijk voor anderen. Het argument dat een kind gevaccineerd zou worden onder het voorwendsel ‘je doet het voor je oma/opa/tante/papa…’ komt hierbij dan ook in het gedrang.
 • De overheid moet de volledige verantwoordelijkheid op zich nemen, wanneer blijkt dat er (ernstige) korte- en/of langetermijngevolgen optreden na vaccinatie.

Petitie >>


BETOOG VAN VIROLOOG GEERT VANDEN BOSSCHE OVER KINDERVACCINATIE.

“Kinderen zijn volgepropt met aangeboren antistoffen die zeer functioneel en werkzaam zijn tegen een veelvoud van virussen. Het nadeel is dat de natuurlijke  antistoffen bij kinderen vrij onervaren zijn en zeer gemakkelijk weggeconcurreerd kunnen worden door vaccinale antistoffen.”
Luister verder t.h.v. 6:50 tot 16>>  

 
         
         
         
  GAAT HET OM GEZONDHEID OF CONTROLE VIA DE QR-CODE?  
     
 

‘ZEKER KIJKEN!  SPEECH VAN THIERRY BAUDET BIJ DE BESCHOUWINGEN ! Video>>

De globale agenda die zich verschuilt achter de vaccinatiestrategie wordt steeds duidelijker zichtbaar.

 • Er komen steeds meer vaccinatierondes. De lockdowns blijven aanhouden, zodat mensen zich gaan vaccineren en een QR-code ontvangen.
 • De kmo’s krijgen steeds minder macht ten voordele van de globalistische multinationals.
 • Van onze creditkaart kan men de CO2-voetafdruk meten en onze aankopen limiteren.
 • Een sterk gereguleerd internet beperkt de vrijheid van opinies.
 • Banken stimuleren winkeliers en horeca om met een pincode te werken.
 • De banken moeten de informatie van hun klanten doorgeven aan de overheid…
  Eén centrale digitale identiteit wordt mogelijk met daaraan verbonden: gezondheidspaspoort, CO2-voetafdruk, uitgavepatroon, internet zoekgeschiedenis en gedrag, digitaal geld, controle van de uitgavepatronen,  biometrische gezichtsherkenning …
  De QR-code van die ID wordt gescand op het 5G-internet dat zo nodig vlug moest uitgerold worden. Dat is op zijn beurt verbonden met de smart city en de smart household.
  Via een QR-code kan men goed gedrag belonen (u mag deelnemen aan de maatschappij) en slecht gedrag bestraffen (u wordt uitgesloten van het maatschappelijk leven).  Zo heeft men de TOTALE centrale digitale controle!  We hebben te maken met een globalistisch socialisme waarbij big goverment en big business samengaan.
  Oplossing: Als mensen zich in groten getale niet laten vaccineren, dan heeft de overheid geen controle meer over de bevolking via de QR-code en doorkruisen we de globalistische agenda.
 
     
     
         
  AGENDA  
         
 

In Oostende, Genk, Brussel, Mechelen, Luik, Antwerpen zijn er activiteiten. Neem even een kijkje.
Lees verder >>

Hopelijk hebt u hiermee weer nieuwe informatie ontvangen. Deel ze gerust met uw kennissen. Bezoek de manifestaties in uw regio, zo leert u gelijkgezinden in uw buurt kennen.  En vergeet de petitie tegen kindervaccinatie niet te tekenen. Dank u wel!

Samen sterk!

 
         
         
   

www.tegenstroom.eu

 
         
       
         
      STEUN  
   
Mogen we uw financiële steun vragen om onze onkosten te kunnen betalen. U kan Steunlid worden van Tegenstroom.
Dank alvast!

Meer info >>