Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  BESTE VRIENDEN,  
     

Nieuwsbrief Tegenstroom 26 december 2017

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
     

Hier zijn we met onze laatste nieuwsbrief vóór 2017. Wij willen u een echt gebeurd Kerstverhaal en de Kerstwensen van Pater Daniël uit Syrië graag doorgeven. De eerste nieuwsbrief van Pater Daniël laat zien dat de vrede die het Westen in Syrië wil instaleren geen vrede is maar een “pax americana” met zijn wereldoverheersing. Het is de bondgenoot Rusland die geholpen heeft om IS op te ruimen. De VS moeten uit Syrië vertrekken. Dat zou hier (en elders!) hun eerste en enige bijdrage aan de vrede zijn.

Voorts willen we de laatste nieuwsbrief van Comité Bezorgde Ouders doorgeven. Daar is heel wat nieuws te vinden.

Aan het begin van onze nieuwsbrief willen we onze agenda voorleggen. Een lezing vindt plaats te Brugge die we van harte aanbevelen en een teleconferentie van Alliance Vita.

Veel leesgenot.

 
         
         
         
      AGENDA  
   


Désirée de Röver, een ervaren spreekster, zal de vroeg- en over seksualisering van onze maatschappij bespreken. Welke ver reikende gevaren heeft ‘casual’ (tiener) seks – Welke invloed heeft pseudowetenschapper Alfred Kinsey, als grondlegger van de vroeg-seksualisering, wereldwijd? … Van harte welkom!

Lezing Seksualiteit: de desastreuze gevolgen van ‘te vroeg’ – ‘te veel’…
Woensdag 17 januari om 19u.30 in Brugge

Meer info >>

 
         
         
   

L’Université de la vie est un cycle de formation en bioéthique organisé par L’Association Alliance Vita.

UNIVERSITE DE LA VIE 2018 D’ALLIANCE VITA
Les dates sont 15, 22, 29 janvier et 5 février 2018
Programma >>

Plaats >> In Gent, Brussel, Luik, Mons, Namur.
Meer info >>

 
         
         
      SYRIË  
   


“Vrede” in Syrië voor het westen betekent dit een herstel van de “pax americana” met zijn wereldoverheersing (door VS-Israël-Engeland-EU-NAVO-golfstaten) in een unipolaire wereld. Dat betekent het koloniseren van het onafhankelijke Syrië, de wettige regering omverwerpen, het land ontwrichten en de bodemrijkdommen verdelen onder de wereldheersers. Ondertussen is Rusland (met anderen) komen helpen om IS op te ruimen.

NIEUWSBRIEF PATER DANIEL
15 december 2017
Sluipend vergif
Lees verder >>

 
         
         
   

De heerschappij van de islamitische staat in Syrië is voorbij. Rusland begint een deel van zijn troepen uit Syrië terug te trekken. Opdracht volbracht. Het zij zo. De Russen hebben in ieder geval in Syrië schitterend werk geleverd. Westerse politici doen hun best om de indruk te geven dat ook zij de vrede brengen, maar het is al schijn en huichelarij. Wie het terrorisme steunt heeft niet het recht om over vrede te praten. Die eer komt toe aan het Syrische volk, het leger en zijn bondgenoten. Zolang de VS hun illegale basissen behouden en hun ontwrichtingen blijven verder zetten om hun eigen belangen na te streven zal Syrië in oorlog zijn en deze oorlog wordt helaas ook nog door het westen aangewakkerd. De VS moeten uit Syrië vertrekken. Dat zou hier (en elders!) hun eerste en enige bijdrage aan de vrede zijn.

NIEUWSBRIEF PATER DANIEL
22 december 2017
Een kind bij de kribbe
Lees verder >>

 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF COMITE BEZORGDE OUDERS  
   


Hier volgt de nieuwsbrief van CBO - De seksuele revolutie is nog niet voorbij. Als u wilt weten welk netwerk dit stuurt, dan kan u het best het pas verschenen boek lezen van Gabriële Kuby, “De seksuele revolutie”. U kan ook in onze nieuwsbrief een interview vinden dat met haar is afgenomen. Aan het begin van onze nieuwsbrief willen we onze nieuwe petitie voorleggen tegen genderneutraal beleid in de schoolboeken dat de seksen jongens en meisjes achterwege wil laten. Vergeet niet te tekenen en die door te sturen. Ook vindt u er onze agenda die we van harte aanbevelen. Gelukkig rijzen er steeds meer gezonde alternatieven uit de grond. Het pas verschenen boek: “Wat gebeurt er in mijn lichaam” is een aanrader voor ouders met jonge tieners. Er is ook een artikel te vinden, geschreven door een ouder die uitlegt hoe hij het internet beveiligt voor zijn kinderen. Als u niet goed weet of een organisatie goede seksuele en relationele voorlichting geeft, dan kan u aan de hand van onze evaluatiecriteria vlug merken of u bij het goede adres bent. We hebben ook goed nieuws. De Spaanse organisatie ‘Planned Parenthood’ is haar subsidies afgenomen omwille van wanbeheer. Dus er is hoop!

NIEUWSBRIEF CBO 23 DECEMBER 2017
Lees verder >>

 
         
         
         
   

We wensen u gezegende, hartverwarmende Kerstdagen toe met familie en vrienden en een Nieuw Jaar vol initiatieven voor een betere wereld.

Samen sterk!