Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  BESTE VRIENDEN,  
     

Nieuwsbrief Tegenstroom december 2017

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
     

Hierbij sturen we u de laatste nieuwsbrieven van Pater Daniël. Intussen is hij terug in Syrië. Hij heeft op de boekenbeurs te Antwerpen en via verschillende andere kanalen ‘zijn oorlogsdagboek Syrië 2010-2013’ kunnen voorstellen. Daarna vindt u de nieuwsbrief van het Comité Bezorgde Ouders, met meer informatie over onze laatste petitie, een getuigenis en enkele artikelen die hierbij aansluiten. Ook de lezing die nu vrijdag doorgaat kan u er vinden.

 
         
         
      NIEUWSBRIEVEN PATER DANIËL  
   


Neen, geachte “Midden-Oosten-expert bij VRT NWS”, Assad is helemaal geen triomfator, hij is samen met heel Syrië het tragisch slachtoffer van de waanzin van het westen en hun terroristische bondgenoten, die voor hun eigenbelang deze man voor heel de wereld lasterlijk door het slijk hebben gesleurd, het volk uitgemoord en het land grotendeels verwoest, wat door uw onverantwoorde onkunde nog steeds wordt gesteund.

NIEUWSBRIEF PATER DANIEL
24 november 2017
Ideologie en werkelijkheid
Lees verder >>

 
         
         
   


De huidige wereldwanorde moet dienen om een nieuwe wereldorde op te leggen. En deze wanorde is voor verschillende volken niets minder dan een humanitaire ramp voor tientallen jaren. Nog even en de IS is uitgeroeid. De hogere kaders hebben als ratten hun zinkend schip verlaten of werden door de VS in veiligheid gebracht. De Israëlische kopstukken gaan naar Israël. De Franse van Al Nousra en (later) Fath al Sham naar Frankrijk, de Engelse naar Engeland, de speciaal opgeleide Amerikaanse vechtjassen naar hun illegale bases, de militaire raadgevers van de NAVO naar hun bases, de Wahabiten naar Saoedi-Arabië, de Qatari naar Qatar en de Koerden van Barzani, geleid door de Israëlische Mossad die hun droom zagen uitgeenspatten, weten niet goed waar naartoe. Het Syrische volk bloedt maar blijft overeind in een land dat tot een ruïne werd gemaakt door de criminele westerse coalitie, dat IS heeft opgericht om zijn eigen belangen op te dringen.

NIEUWSBRIEF PATER DANIEL
17 november 2017
Westers cynisme voor humanitaire rampen
Lees verder >>

 
         
         
      NIEUWSBRIEF COMITÉ BEZORGDE OUDERS  
   


Vooreerst willen we de agenda meegegeven met een activiteit die nu vrijdagavond plaatsvindt in Brugge. De lezing gaat over het nieuwe Sensiplan, een natuurlijke methode om al dan niet zwanger te worden. Verder kan twee artikelen lezen, een artikel over het dalend pilgebruik in Groot-Brittannië en één over ‘Hoe veilig is het gebruik van een condoom’.

Voorts vindt u een antwoord van ons Comité op de standaardbrief van minister Crevits van Onderwijs, minister Vandeurzen van Welzijn en minister Gatz van Jeugd die ze geschreven hebben naar aanleiding van onze laatste petitie ‘Stop wij willen onze kinderen zelf opvoeden’.

Tot slot vindt u een getuigenis van een ouder die haar indrukken vertelt over haar zoon van 9 jaar die de jongerengids meekreeg in de boekentas. Het respecteren van het ouderlijk gezag bij de seksuele opvoeding is vorig jaar binnen de VN met een meerderheid bevestigd. Toch blijven de VN-agentschappen de “brede seksuele voorlichting” promoten via hun kantoren in de hele wereld. Daarom is het belangrijk dat de ouders ageren en hun recht hierin opeisen.
Veel leesgenot.

Nieuwsbrief Bezorgde ouders >>

 
         
         
   

LEZING: SENSIPLAN, HET NIEUWE DENKEN OVER ANTICONCEPTIE.
Kathy Lamoral spreekt op 1 december 2017 om 19u.30 te Brugge.

Ben jij pilmoe, spiraalmoe, hormonenmoe… Ben jij op zoek naar een betrouwbare anticonceptiemethode zonder bijwerkingen? Wil jij gezond met je vruchtbaarheid omgaan? Heb je ethische bezwaren tegen de gangbare anticonceptiemethodes? Wil je zwanger worden en wil je daarom weten op welke dagen je het meest vruchtbaar bent? Houd je bij seksuele relaties rekening met een mogelijke zwangerschap, met mogelijke genitale besmettingen, met mogelijke latere gevolgen voor je gezondheid?
Meer info >>

 
         
         
     


We hopen velen te mogen ontmoeten vrijdag op de lezing over Sensiplan. Stuur deze activiteit gerust door naar jongeren en ouders die de natuurlijke familieplanning willen leren kennen.

Samen sterk!