Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 21 april 2020  
     

 

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
   

We zijn blij dat verschillende mensen zich inschreven op onze nieuwsbrief. Op de sociale media werden we reeds verschillende malen tijdelijk geblokkeerd omdat we niet de correcte politieke opinie brengen. Via deze weg kunnen we alvast blijven communiceren.

In de vorige nieuwsbrief (Bron >>) hebben we reeds verschillende facetten van de coronacrisis besproken. Nu gaan we meer in op de lock down, de statistieken van de sterftecijfers en het vaccinatieprogramma van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Verder vindt u de petitie tegen het uitrollen van het netwerk 5G met meer uitleg. Een schat van bronnen kunt u vinden over het coronavirus en de ingebruikname van het 5G-netwerk in een naslagwerk. Ook brengen we nogmaals de Bank of Joy onder uw aandacht, een noodzakelijk alternatief in moeilijke tijden. Als slot vindt u de nieuwsbrieven van Pater Daniël. Informeer u goed, zodat de media u niet kunnen manipuleren met halve waarheden. Veel leesgenot.

 
         
         
         
      DE INTERNATIONALE GEZONDHEIDSREGELGEVING VAN DE CONSTITUTIE VAN DE WHO.  
 

Klik op de afbeelding

 
‘Volgens de Internatonale Gezondheidsregelgevingen (IHR) van de Constitutie van de WHO (artikel 21 en 22), die in juni 2007 van kracht werden, heeft de directeur-generaal van de WHO het recht om internationaal een noodsituatie voor de gezondheid af te kondigen. In dat geval kan besloten worden tot quarantaine, reisbeperkingen en gedwongen vaccinatie waarbij, 194 landen die het verdrag met de WHO ondertekend hebben, verplicht zijn deze maatregelen uit te voeren.’
De noodsituatie is uitgeroepen door het WHO omdat het coronavirus een morbiditeit van 3,4 % zou veroorzaken, wat helemaal niet klopt. Dus van dan af moeten deze 198 landen aan de opgelegde maatregelingen voldoen.
 
   


Trump heeft zich teruggetrokken uit de WHO op 14 april en trekt het budget van de VS uit het WHO. De VS was de grootste sponsor, daarna Bill Gates. Vandaar dat de invloed van Bill Gates binnen de WHO groot is. Trump vindt dat het WHO fouten heeft gemaakt door het Coronavirus niet direct in te dijken te Wuhan en onvoldoende transparant is. Hij wil de werking van de WHO doorlichten (Bron >>).
Hij wil ook dat de telling van de sterfgevallen deskundig gebeurt en stelt hiervoor de chirurg generaal Jerome Adams aan. De cijfers moeten gebaseerd zijn op feiten en hij aanvaardt niet de voorgeschreven telling van het CDC (Center for Desease Controle) verbonden aan het WHO (Bron >>). Trump wil zo vlug mogelijk de lock down opheffen en de Amerikaanse economie heropenen. België zou dit voorbeeld moeten volgen!

 
         
         
         
     

PETITIE AVAAZ: AAN ALLE LANDEN VAN DE WERELD

 
   
AVAAZ heeft een petitie rondgestuurd die vraagt om de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te redden. Ze missen de financiële steun van de VS (Bron >>). De constitutie van het WHO laat zien dat haar zogenaamde liefdadigheidswerk kan bestaan uit een gedwongen vaccinatie. Denemarken heeft dit reeds per wet verplicht (Bron >>).
Bill Gates wil een samenwerking op wereldvlak, dan kan hij de wereldmarkt domineren met zijn vaccinatieprogramma en zijn nieuwe wereldregering oprichten om zogenaamd de wereldbevolking te redden. Dit zijn twee redenen om deze petitie NIET te steunen.
 
         
         
         
      CORONA.  
         
      NIEUWE TELLING STERFGEVALLEN?!  
 

 


Deze video laat zien, aan de hand van een officieel document van het National Vital Statisctic System van CDC (Centers for Desease Control and Prevention), dat het oplijsten van het dodenaantal van Covid-19 doden gewijzigd werd door de WHO op 24 maart. Vanaf deze datum moeten alle gevallen waarbij men het vermoeden heeft dat Covid 19 een mede-veroorzaker is van de sterfte, toevoegen aan het dodental, maar onder groep 2! Bij het eindgetal wordt de som van beiden gemaakt. Vandaar dat de curve van het dodenaantal sedert 24 maart drastisch stijgt. Niet alle landen volgen dit op, België doet dit wel. Hierdoor komt België in de pers ‘in de top 3 zwaarst getroffen landen wereldwijd’, wat onjuist is (Bron >> ).

In de VS geeft Medicare $ 13.000 aan het ziekenhuis voor een COVID-19-opname. Als die COVID-19-patiënt beademd wordt, krijgt het ziekenhuis $ 39.000; driemaal zoveel. ‘Dat soort dingen beïnvloedt wat we doen’, vertelt een dokter (Bron >>). In Europa is er een gelijkaardige regeling.

 
         
         
         
      DE WERELDWIJDE VACCINATIE-AGENDA VAN BILL GATES – EEN WIN-WIN SITUATIE VOOR FARMA EN VERPLICHTE VACCINATIE, Robert F. Kennedy Jr.  
   


Hier vindt u de kritiek van Robert F. Kennedy Jr. op het vaccinatieprogramma van Bill Gates . De mondiale verdedigers van de volksgezondheid wereldwijd beschuldigen Gates van het aansturen van de agenda van de WHO richting wereldwijd verplichte vaccinatie. En weg te blijven van de projecten die bewezen hebben dat zij infectieziektes drastisch kunnen verminderen zoals schoon drinkwater, goede hygiëne, gezonde voeding, en economische ontwikkeling. De Gates Foundation besteedt slechts ongeveer 650 miljoen dollar van haar budget van 5 miljard dollar aan deze zaken. Zij zeggen dat Bill Gates de financiële middelen van de WHO heeft ingezet om zijn persoonlijke filosofie – dat gezondheid alleen maar via een vaccin te bereiken is – te dienen.
Lees verder >>

 
         
         
         
      VACCINATIE PASPOORT – DE MACHT VAN DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE KENT GEEN GRENZEN?  
   


Bill Gates heeft herhaaldelijk benadrukt dat de quarantaine-en lockdownmaatregelen pas moeten worden verlicht zodra een vaccin tegen corona gereed is. Daarnaast wil hij met een digitale pas de registratie bijhouden. ‘Digitale identiteit is een geautomatiseerd record van wie een persoon is, opgeslagen in een register. Het wordt gebruikt om bij te houden wie gevaccineerd is’.
Verder lezen >>

 
         
         
         
      BILL GATES WIL EEN “DIGITAAL CERTIFICAAT” OM TE IDENTIFICEREN WIE HET COVID-19-VACCIN HEEFT GEHAD  
   
Volgens ID2020 ( intro van digitale identiteitskaart) zijn vaccinaties de perfecte gelegenheid om een digitale ID in te voeren die de medische geschiedenis van elk individu zou opslaan. Deze identiteit zou ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot basisrechten en –diensten. Het Massachusetts Institute of Technology (MIT) dat Bill Gates financiert, heeft een manier ontwikkeld om medische informatie onder de huid op te slaan met behulp van een quantum dot-kleurstof die samen met een vaccin wordt afgeleverd door een micronaaldpleister. De met het blote oog onzichtbare kleurstof is later af te lezen met een speciaal aangepaste smartphone. Factcheck Reuters zegt dat Bill Gates niet gezegd heeft deze techniek te gebruiken bij het vaccin Covid-19. Waarom wordt deze technologie dan ontwikkeld, precies aangestuurd door Bill Gates?
Lees verder >>
 
         
         
         
      CORONA-VACCIN: HAD BILL GATES VOORKENNIS OVER DE “PANDEMIE”  
   


Is het toeval dat de Bill & Melinda Gates Foundation zich verzekerde van grote aandelen aan net die bedrijven die tot nu toe de grootste vooruitgang hebben geboekt om een vaccin op de markt te brengen tegen het coronavirus? In het bijzonder omdat het Amerikaanse bedrijf Moderna Therapeutics in 2016 al onderzoek had gedaan naar een vaccin tegen een coronavirus dat tot dusver volledig onbekend was.’
Lees verder >>

 
         
         
         
      COVID-19’: ONGEKEND CORONA-KILLERVIRUS OF VOORAL ONGEKENDE PANIEK? EEN FACT-CHECK  
      18 april 2020  
   


Dat artikel geeft onze situatie goed weer met een portie gezonde gefundeerde kritiek. Zeker lezen! Het zegt dat de omvang van ‘de grootste crisis sinds WO II’ eigenlijk zeer gering lijkt. En waarschijnlijk op het niveau van een ‘normaal heftig’ (influenza) griepseizoen blijft. Waarbij de claim dat dat ‘dankzij de lockdowns zo is’, allesbehalve bewezen lijkt en waarbij de negatieve consequenties van alle maatregelen (socio-economisch, volksgezondheid, verloren levensjaren en democratische onbalans) in geen verhouding lijken te staan tot het kwaad wat we ermee denken te voorkomen.
Lees verder >>

 
         
         
         
      LOCKDOWN?!  
   


Andere landen zoals Zweden, Taïwan, Brazilië … kennen geen lockdown en kiezen ervoor om groepsimmuniteit op te bouwen (zie figuur). Zij brengen enkel de kwetsbare groepen in afzondering. Zweden doet een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel van de Zweden om de verspreiding in te dammen (Bron >>). De landen die de orders van het WHO niet opvolgen staan onder grote druk.
Berichten van de president van Brazilië zijn al verwijderd van de sociale media en de gouverneurs nemen nu het heft in eigen handen (Bron >>).
In Europa lijkt kritiek op deze lockdown uit den boze. Een advocaat en een arts met kritiek op het beleid werden opgesloten in inrichtingen (Bron >>) (Bron >>).

 
         
         
         
      5G NETWERK  
      DE 5G UITROL TIJDENS COVID-19  
   
5G wordt uitgerold in België vanaf 1 april. ‘Proximus start als eerste operator in België in dertig gemeenten met het mobiele netwerk 5G, al zal het maar een ‘light’ versie zijn op de bestaande infrastructuur. De telecomoperator versnelt ook de uitrol van zijn vaste glasvezelnetwerk’ (Bron >>)
Waarom moeten wij ons daar zorgen over maken? Omdat het is  bewezen dat het desastreus is voor mensen en dieren. 180 wetenschappers uit 30 landen hebben de EU gewaarschuwd in een open brief. In Zwitserland is de uitrol van 5G stopgezet tot nader onderzoek. We roepen u op uw abonnement op te zeggen bij een provider die 5G-licenties heeft gekregen zoals Proximus en misschien Orange.
Lees verder >>
 
         
      Petitie: zeg nee tegen 5G: Teken hier >>  
         
         
         
      EEN ALTERNATIEVE BANK  
      Bank of Joy, uw alternatieve bank in tijden van crisis  
   
In tijden van crisis kan een alternatieve bank uitkomst bieden. ‘Binnen afzienbare tijd begint de eerste fase van de URA, onze waardevaste munt. Het is ons nieuwe goud dat stabiel en waardevast is. De URA is namelijk gekoppeld aan UR en Arbeid. Een uur aan arbeid die vandaag gemaakt wordt, is over 10 jaar nog steeds één uur aan arbeid. De ontwikkeling van het URA-platform is gaande. Zodra het platform klaar is voor gebruik, ontvangen deelnemers van B of Joy een uitnodiging om hun URA-rekening te openen en te beginnen met het uitwisselen van producten en diensten. Om meer te lezen over de URA-munt en al het andere nieuws, lees onze nieuwsbrief
Lees verder >>
 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF PATER DANIËL, SYRIË  
   


NIEUWSBRIEF PATER DANIËL, 27 maart 2020
Open brief aan onze VRT
Lees verder >>

NIEUWSBRIEF PATER DANIËL, 3 april 2020
Hoe we ziekten overwinnen en weer gezond worden
Lees verder>>

NIEUWSBRIEF PATER DANIËL, 17 april 2020
Merkwaardige tekens van hoop
Lees verder >>

 

 
         
         
         
   

We kunnen hier niet alle info plaatsen over de coronacrisis en andere belangrijke actualiteiten. Volg ons op de Facebookgroep Tegenstroom, en twitter, daar vindt u regelmatig nieuwe informatie.

Stuur onze nieuwsbrief gerust door zodat velen goed geïnformeerd worden.

Samen sterk!
www.tegenstroom.eu

 
         
         
         
      STEUN  
   
Mogen we voor het nieuwe jaar 2020 ook uw financiële steun vragen. U kan Steunlid worden van Tegenstroom.

Meer info >>