Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 10 december 2019  
     

 

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
     


We willen de nieuwsbrief van Comité Bezorgde Ouders delen die in het teken staat van het wetsvoorstel ter verruiming van de abortuswet. Verder vindt u de twee nieuwsbrieven van Pater Daniël. U kan ook een Stem & Tegenstem lezen met als thema klimaat. De opname van onze vorige lezing met dr. Gaublomme is ook te beluisteren. In de agenda vindt u waar en wanneer de film ‘Unplanned’ speelt. Veel leesgenot.

 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF COMITE BEZORGDE OUDERS.  
   


Het wetsvoorstel tot verruiming van de abortuswet wordt wekelijks besproken in de Commissie Justitie. Later wordt het gestemd in het Belgisch Parlement. Enkele overwegingen van verschillende schrijvers volgen over het wetsvoorstel. Verder vindt u een uitnodiging om naar de film ‘Unplanned’ te gaan kijken. Als slot vindt u twee dossiers van het Europees Instituut Bio-ethiek over het thema abortus en vindt u twee petities die u kan ondertekenen.
Lees verder >>

 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF PATER DANIËL  
   


Nieuwsbrief Pater Daniël
6 december 2019
ONZE WESTERSE EN VLAAMSE IDENTITEIT EN WAARDEN

Nadat de zionisten een halve eeuw lang de grondstoffen van de Syrische Golan hebben gestolen en de Golan hebben bezet en geannexeerd, heeft de Algemene Vergadering van de UNO dinsdag nogmaals een resolutie aangenomen (91 tegen 65 en 9 onthoudingen) die Israël verplicht de Golan te verlaten en terug te geven aan de rechtmatige eigenaar. Dit is een verplichtende resolutie maar kan door de corrupte houding van Israël en de VS (en anderen) niet internationaal afgedwongen worden. Trump heeft de Golan zelfs als Israëlisch erkend. Deze stemming toont in ieder geval dat er een groeiend verzet komt tegen de blijvende Israëlische agressie.
Lees verder >>

 
         
         
         
   

Niewsbrief Pater Daniël
29 november 2019
TUSSEN DE RUÏNEN VAN DE WESTERSE BESCHAVING

Laten we even realistisch zijn. De westerse beschaving “en marche”, marcheert al lang niet meer. Ze is dood. Met westerse beschaving bedoelen we eenvoudigweg de Europese beschaving, de christelijke beschaving, vooral gegroeid uit de grootheid van de Griekse filosofie, het Romeinse recht en het zo vitale joods-christelijke geloof. Welnu, in onze openbare samenleving schiet hiervan nagenoeg niets meer over. En dit is niet zo omdat de volkeren van Europa, de mensen zelf het zo wensen, maar omdat een elite systematisch alle rijkdom heeft afgebroken en deskundig blijft afbreken. Het is niet het volk dat de kunstige en creatieve kerststallen in de kersttijd weg wil. Het komt door de druk van een alles overheersende wereldelite, die een soort globaliserende dictatuur heeft ingevoerd. Ze hebben een “politiek correcte” houding in de publieke opinie gevormd die al het mooie, goede en ware uit het verleden beschouwt als vanzelfsprekend verouderd en onaanvaardbaar voor onze tijd.
Lees verder >>

 
         
         
         
    VS BLOKKEERT HEROPBOUW VAN SYRIË VIA NOG ZWAARDERE ECONOMISCHE TERREURMAATREGELEN  
   


Het Amerikaans ‘Parlement’ keurt nog deze maand een wetsvoorstel goed dat elk bedrijf/land/regering/individu verbiedt nog enige vorm van handel te voeren met Syrië (Rusland en Iran) op straffe van zware sancties. Dit werkt enkel de polarisatie van onze wereld in de hand (Bron >>).

 
         
         
         
      HET KLIMAAT  
 

 


Nu de klimaattop bezig is in Spanje willen we toch een tegenstem laten horen. Sinds het bestaan van de aarde hebben warme en koude perioden elkaar voortdurend afgewisseld. Dit betekent dat ook het klimaat voortdurend verandert, zelfs zonder menselijke tussenkomst. Op dit moment leven we in een ijstijd. Tijdens een ijstijd is minstens één poolgebied bedekt met een ijskap, maar dit is niet de 'normale' toestand van de aarde. Gedurende 80 á 90 procent van de geschiedenis van de aarde waren de polen ijsvrij. Hoewel we leven in een tijdperk waarin de globale temperatuur - historisch gezien - extreem laag is, worden er verschillende maatregelen genomen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. De zogenaamde 'kwaliteits'- media verspreiden bijna horrorscenario's van het smelten van gletsjers ... ondanks het feit dat het ijs van de poolkappen en van veel gletsjers weer aangroeit. Deze uitgave brengt tegenstemmen van de media-klimaathysterie en laat zien welke gevolgen de huidige 'reddingspogingen' hebben voor mens en natuur.

STEM&TEGENSTEM 22: HET KLIMAAT
Lees verder >>

 
         
         
         
    DR. KRIS GAUBLOMME – DE VEILIGHEID VAN VACCINS IN DE WEEGSCHAAL.  
   


Ook het HPV-vaccin dat nu systematisch gegeven wordt aan meisjes en jongens op de middelbare school komt uitgebreid aan bod op het einde van zijn spreekbeurt.
29 november 2019, Tegenstroom
Luister verder >>

 
         
         
         
         
      AGENDA  
   


De film ‘Unplanned’ wordt dagelijks getoond in de cinema van Ninove tot 16 december. Hier vindt u een trailer en enkele reacties opgenomen na de première in Antwerpen.
Trailer van de film 'Unplanned' >>

Uurregeling film te Ninove >>

 
         
         
         
     

Dank voor uw interesse. En vergeet de petitie en schrijfactie niet. Het debat in verband met de verruiming van de abortuswet is ten volle aan de gang in de Commissie Justitie. Schrijf de commissieleden aan en stuur hen de uitnodiging voor de film ‘Unplanned’. Een ideale gelegenheid om hen uit te nodigen.
Een artikel/petitie delen op sociale media helpt écht om een ander geluid te laten horen.

Samen sterk!
www.tegenstroom.eu

 
         
         
         
      STEUN  
   
Ons werk doen we op vrijwillige basis, we ontvangen geen financiering van de overheid.
U kan ons steunen.
Meer info >>