Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 25 november 2019  
     

 

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
     


Deze week begon het debat in de Commissie Justitie over de nieuwe wetsvoorstellen om de abortuswet te verruimen. U vindt een oproep om mee te doen met een schrijfactie, waarbij u een mandataris die u kent, of waarvoor u gestemd hebt, aan te schrijven. Voorts vindt u onze agenda. De avond over vaccinaties gaat door vrijdag 29 november te Brugge. De première van de film ‘Unplanned’ gaat door 1 december te Antwerpen. Vervolgens vindt u twee nieuwsbrieven van Pater Daniël. De laatste vertelt meer over de situatie in Libanon.
Veel leesgenot.

 
         
         
         
      SCHRIJFACTIE: VRAAG MANDATARISSEN OM TE STEMMEN VOOR DE BESCHERMING VAN HET PRILLE LEVEN.  
   


De nieuwe wet zou ervoor zorgen dat abortus volledig uit de strafwet verdwijnt en zou het mogelijk maken abortus tot 18 weken na de bevruchting te laten uitvoeren. De wachttijd zou ook verkort worden tot 48 uur (Bron >>).

Waarom doen we alsof het nog geen leven is? En waar trekken we de grens? Waarom net daar aan 18 weken? Als abortus gezien wordt als een medische act zonder meer, wordt het ook een recht. Wie er vragen bij stelt of wie abortus weigert, zal zich dan moeten verantwoorden. En dat laatste geldt zowel voor de arts als voor de betrokken vrouw.

De mandatarissen die moeten stemmen houden zich opvallend stil! Doorbreek die stilte door ze aan te schrijven a.u.b.! Nu is dit belangrijk!

Meer info >>

 
         
         
         
      AGENDA  
         
   


VACCINATIE-EXPERT DR. GAUBLOMME KOMT SPREKEN OVER DE VEILIGHEID VAN VACCINS

Vrijdag 29 november om 19u30 te Brugge.

Wat zijn de nevenwerkingen van het mazelenvaccin? Waarom nu ook een HPV-vaccin voor jongens? Kan men de uitspraken van dr. Maggie De Block over vaccins serieus nemen? Waarom de sabotage van het debat en de globale toename aan dwangmaatregelen? Waarheen gaat de gezondheid van onze kinderen met de steeds uitbreidende vaccinatieschema's? Heldere antwoorden op deze vragen en veel meer kunt u verwachten op deze avond.

Meer info >>

 
         
         
         
      DE FILM UNPLANNED  
   


Vorige maand was de film Unplanned voor het eerst te zien in Nederland. Abby Johnson, voormalig directeur bij een abortuskliniek, kwam tot inkeer nadat ze met eigen ogen zag hoe een abortus zich voltrekt. Enkele reacties van een aantal bioscoopbezoekers kan u HIER horen. De première zal in België plaatsvinden in Antwerpen op zondag 1 december. Ook op andere plaatsen zal u die later kunnen zien. Alle info kan u op deze site vinden.

Meer info >>

 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF PATER DANIËL  
 

 


Wanneer de zionisten de grootmachten kunnen overtuigen om in Libanon een burgeroorlog te ontketenen “om alle weerstand te breken (van Hezbollah)”, vermoeden we dat ook dan het resultaat eerder omgekeerd zal zijn. Hezbollah en bondgenoten hebben nu al de meerderheid in het Libanees parlement. Bovendien heeft Rusland meer gezag in het Midden Oosten dan de VS. Rusland heeft de “regeringswissel” in Syrië deskundig verhinderd en het land geholpen zijn soevereiniteit te bewaren. Zal Rusland toestaan dat de VS en Saoedi-Arabië voor het plezier van de zionisten, Libanon helemaal ontwrichten? Lijkt me erg onwaarschijnlijk.

Nieuwsbrief Pater Daniël
22 november 2019
EEN BAZUINSTOOT
Lees verder >>

 
         
         
         
   

De VS gloriëren dat ze Abou Bakr hebben uitgeschakeld, de leider van IS, die ze zelf gesteund en groot gemaakt hebben. Om de strijd tegen IS te bezegelen, stelen de VS nu de rijkste oliebronnen van Syrië. Dit heeft niets met de strijd tegen terrorisme te maken. Het is een nieuwe wending van de Amerikaanse cowboypolitiek, die alleen maar militair geweld en onderdrukking kent in een krampachtige poging om de wereldheerschappij te herwinnen… We hebben de indruk dat de VS en het westen de sporen van hun misdaden aan het uitwissen zijn. Deze mensen wisten te veel en hun band met de CIA en de westerse geheime diensten willen ze liever verborgen houden.

Nieuwsbrief Pater Daniël
15 november 2019
MERKWAARDIGE ONTHULLINGEN
Lees verder >>

 
         
         
         
      ARCO DOSSIER  
   


Er lijkt een nieuw compromis in de maak voor de gedupeerde arco-spaarders (Bron >>). Heeft u uw rekening nog niet aangemeld voor collectieve acties? Doe dat dan alsnog op www.arcoclaim.be en motiveer mensen in uw omgeving om zich eveneens aan te melden. Hoe meer leden ArcoClaim telt, des te groter de kans op een goede schadevergoeding voor de Arco-gedupeerden!

 
         
         
         
     

Hartelijk dank voor uw interesse. Stuur de nieuwsbrief gerust door, zodat meer mensen de tegenstem horen. We hopen u te ontmoeten op onze activiteiten. En vergeet niet een mandataris aan te schrijven i.v.m. de abortuswetgeving. Dank voor uw inzet.

Samen sterk!
www.tegenstroom.eu

 
         
         
         
      STEUN  
   
Ons werk doen we op vrijwillige basis, we ontvangen geen financiering van de overheid.
U kan ons steunen.
Meer info >>