Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 12 oktober 2019  
     

 

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
     


Vooreerst willen we onze agenda aanbevelen. Pater Daniël spreekt dit weekend op de jubileumbijeenkomsten van ‘Echter liefde wacht’. Volgende week donderdag gaat de lezing door over ‘Israël-Palestina, de kaarten op tafel’ door Ludo Abicht. Ook de volgende lezing georganiseerd door Tegenstroom vindt u er. Voorts kan u de drie nieuwsbrieven van Pater Daniël lezen. Veel leesgenot.

 
         
         
         
      AGENDA  
 

Klik op afbeelding

 
Pater Daniël spreekt ook nu zaterdag 12 en zondag 13 oktober op het jubileum van de organisatie ‘Echte liefde wacht’.
 
         
         
         
    De twee bekende sprekers gaan u zeker boeien. Dr. Michaël Bauwens zal ons overtuigen vanuit filosofische hoek, Pater Daniël Maes vanuit religieuze en geschiedkundige hoek. Het thema van Pater Daniël is: “Als jullie zwijgen zullen de stenen schreeuwen. Het menselijk leven is heilig vanaf de conceptie tot aan de natuurlijke dood”. De inhoud van deze voordracht werd onlangs uitgegeven door de Blauwe Tijger in een boekje (12 €).

Hier vindt u het programma >>
 
         
         
         
   


ISRAËL-PALESTINA. DE KAARTEN OP TAFEL, door Ludo Abicht
Lezing donderdag 17 oktober te Brugge om 19u30, georganiseerd door Tegenstroom

Ludo Abicht is docent seminarie ‘Midden-Oosten’ en auteur van een aantal boeken over het conflict tussen Israël en Palestina. De inleiding zal gaan over de diepe en taaie wortels van het conflict (anti-Judaïsme, antisemitisme, zionisme), het ontstaan van de staat Israël en het Palestijnse verzet daartegen; het moeizame en frustrerende “Vredesproces” sinds de jaren 1980; het conflict vanuit geopolitiek internationaal standpunt; de mogelijke scenario’s om het conflict te beëindigen.
Meer info >>

 
         
         
         
   

VACCINATIE-EXPERT DR. GAUBLOMME KOMT SPREKEN OVER DE VEILIGHEID VAN VACCINS
Vrijdag 29 november om 19u30 te Brugge.

Wat zijn de nevenwerkingen van het mazelenvaccin? Kan men de uitspraken van dr. Maggie De Block over vaccins serieus nemen? Waarom de sabotage van het debat en de globale toename aan dwangmaatregelen? Waarom nu ook een HPV-vaccin voor jongens? Waarheen gaat de gezondheid van onze kinderen met de steeds uitbreidende vaccinatieschema's? Heldere antwoorden op deze vragen en veel meer kunt u verwachten op deze avond.
Meer info >>

 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF PATER DANIËL  
   


Nieuwsbrief Pater Daniël
11 oktober 2019
VAN NEP-NIEUWS NAAR EEN NEP-SAMENLEVING

'Rusland wordt beschuldigd van inmenging terwijl de VS in het ene land na het andere de verkiezingen beïnvloeden, regeringswissels afdwingen of gewoon militair binnenvallen. De VS ambassade in Den Haag organiseert en financiert voortdurend uitstapjes voor journalisten. Daarbij is er nog de invloed van de Atlantische commissie en de NAVO lobby club. Maar neen, de Russen worden als de boosdoeners voorgesteld. “Door Rusland keer op keer als groot gevaar af te schilderen, behouden de VS via de NAVO hun machtsbasis in Europa en verdient vooral de Amerikaanse wapenindustrie goed aan de Europese landen die hun militaire uitgaven verhogen”

Lees verder >>

 
         
         
         
   

Nieuwsbrief Pater Daniël
4 oktober 2019
EEN SCHITTERENDE OPROEP

Het Vaticaan heeft een sterke oproep gericht aan de internationale gemeenschap bij monde van staatssecretaris kardinaal Pietro Parolin om de moordende sancties tegen Syrië op te heffen en de vrijwillige terugkeer van de Syrische vluchtelingen te steunen. Verschillende kerkelijke gezagdragers in Syrië juichen deze eis toe en zeggen dat er geen alternatief is voor Bachar al Assad. De pogingen van de internationale gemeenschap om Syrië te isoleren en het volk collectief te straffen moeten ophouden.

Lees verder >>

 
         
         
         
   

Nieuwsbrief Pater Daniël
27 september 2019
“WITTE HELMEN” ALS “SOFT POWER” WERELDWIJD ACTIEF?

‘Ondertussen zijn meerdere bewijzen opgedoken die aantonen dat de Witte Helmen helemaal geen humanitaire vrijwilligers en helden zijn maar (door VS, VK, Nederland…) dik betaalde criminelen, in dienst van de terroristen. Ze werden opgericht, niet in Syrië, maar in Jordanië en Turkije door James Lemesurier, een voormalig lid van de Britste geheime diensten. Bij terroristische aanslagen zorgen zij voor spectaculaire beelden van redding van slachtoffers om de schuld van de aanslag aan het “regime van Assad” te geven.’

Lees verder >>

 
         
         
      STEUN  
   
Ons werk doen we op vrijwillige basis, we ontvangen geen financiering van de overheid.
U kan ons steunen.
Meer info >>
 
         
         
         
   

Dank alvast voor uw interesse. Stuur de nieuwsbrief gerust door zodat anderen ook het nieuws vernemen en de agenda kunnen raadplegen. We hopen velen van u te ontmoeten op deze bovenvermelde samenkomsten.
Samen sterk!