Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 11 januari 2019  
     

 

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
   


2019! Een nieuw jaar betekent voor velen een nieuw begin: nieuwe beloften, nieuwe kracht, nieuwe hoop. Voor ons betekent dit: hoop op vrede en waarheid. Steeds meer wordt het duidelijk dat de officiële massamedia een propaganda-instrument zijn geworden in de handen van gure figuren. Met het begin van dit nieuwe jaar bieden wij u - tegelijk met het nieuws over de beperking van vrije meningsuiting - ook hoopgevend nieuws.

Inderdaad: er is hoop! Vroeg of laat komt alle misleiding aan het licht! Op de VN-vergadering van 20 december 2018 heeft een onderzoeksteam 90 minuten lang kunnen uitleggen wie de Witte Helmen werkelijk zijn. De lijst van hun misdaden is ronduit beschamend. De meesten waren dan ook in betaalde dienst van terroristen (Bron >>).

Een gelijkaardige situatie speelt zich af rond het neerhalen van MH17. Nog steeds blijven zich bewijzen opstapelen waardoor duidelijk wordt dat Oekraïne onder druk van de president van de VS dit vliegtuig met 289 inzittenden heeft neergehaald om de schuld in de schoenen van Rusland te schuiven om ze zo te provoceren en uit te dagen tot oorlog.

Beste lezers, deze dingen komen aan het licht, mede door uw hulp: door het verspreiden van dit nieuws komt er een besef bij de bevolking over wat er gaande is. En hierdoor zullen mensen die geen idee hadden van wat er werkelijk gebeurt, nu ook beginnen nadenken en anders reageren.

Ondanks dit alles willen we jullie toch een vredig 2019 toewensen. Die vrede zal echter voor een deel van onze gezamenlijke inzet afhangen! Zolang niemand zijn stem laat horen, kunnen zij rustig verder doen ... zoals vele van onze volksgenoten rustig verder slapen. En daarom wil ik graag iedereen die dit leest, aanmanen om zijn stem te laten horen, Of moeten we zeggen “zijn tegenstem”? Daarom zal ook dit jaar het werk van Stem en Tegenstem en kla.tv zijn voortgang vinden.

Samen maken wij een betere wereld. Wij gaan voor een vredevol 2019 en roepen iedere oorlog een halt toe. Wij willen geen oorlog!

 
         
         
    Ik heb de inleiding gebruikt van de organisatie Stem&Tegenstem - www.kla.tv Hun nieuwsbrief kan u aanvragen bij set@infopool.info

Verder vindt u de nieuwsbrieven van Pater Daniël, de nieuwsbrief van het Comité Bezorgde Ouders en onze agenda. Veel leesgenot!
 
         
         
    De foto’s van ons KERSTEVENT, naar aanleiding van de vraag naar het behoud van de benaming Kerstmarkt te Brugge, vindt u onder deze link >>  
         
         
      STEM EN TEGENSTEM  
   
De bijgevoegde S&T gaat over wetten die de massamedia (de propaganda machine) moet beschermen en over hoe we door onze regeringsleden weer om de tuin worden geleid door wetten die ons zouden moeten beschermen, maar die zodanig worden verkromd dat ze onze vrijheid steeds verder inperken.

DE ALGEMENE VORORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG), MEER CENSUUR? STEM&TEGENSTEM 1/2019
Lees verder >>
 
         
         
         
      SYRIË  
   


Op 19 december 2018 kondigt president Donald Trump aan dat hij de VS troepen terugtrekt, helemaal uit Syrië en gedeeltelijk uit Afghanistan. De eer van de grootste wereldeconomie heeft Amerika al moeten afstaan aan China en die van sterkste militaire macht aan Rusland. Dat Rusland nu de hele wereld gaat overheersen, hoeven we niet direct te vrezen. De militaire macht van Rusland is in omvang nauwelijks 1/3e van die van de VS en Rusland heeft amper militaire bases buiten zijn eigen land. Het gevaar voor een dwaze wereldoorlog komt nog steeds van de Amerikaanse oversten, die hun verloren hegemonie wanhopig willen herwinnen.

NIEUWSBRIEF PATER DANIËL
28 december 2018
Aan de goede kant
Lees verder >>

 
         
         
    Terwijl Syrië uitbundig de eindejaarsfeesten viert, hoor of zie je deze dagen daarover in heel de main straem Atlantische pers niet één bericht. Steeds meer Arabische landen openen hun ambassade weer in Damascus. In de Golan protesteert de Syrische bevolking tegen de onwettige bezetting van de zionisten. In Qamishli manifesteren honderden vrouwen tegen de Turkse overheersing. In Hassaka is er een volksprotest tegen de Turkse aanwezigheid. In Manbij heeft Hert Oegert de Syrische vlag geheven ondanks het Amerikaans protest. Syrische vluchtelingen uit binnen- en buitenland blijven terugkeren en overal wordt gewerkt aan het herstel van het land. Er is nog veel miserie in Syrië en er zijn nog vele gevaren en moeilijkheden maar de hoop groeit met de dag dat het land dit jaar zijn soevereiniteit en territoriale integriteit helemaal zal kunnen herstellen en dat er vrede zal heersen in heel het land.

NIEUWSBRIEF PATER DANIËL
4 januari 2019
Syrië weer in de Arabische Liga?
Lees verder >>
 
         
         
         
      COMITE BEZORGDE OUDERS  
   


Eerst krijgt u een artikel over de plannen van minister van Welzijn en Onderwijs om ook jongens systematisch te vaccineren op school tegen HPV en onze opinie daarop. U vindt een kritisch commentaar over het feit dat Minister De Croo de gelijkheid man-vrouw gebruikt als alibi om ook de vrouw fulltime op de werkvloer te krijgen. In Nederland vond een boeiend rondetafelgesprek in de Tweede Kamer plaats over het thema ‘gender’. U vindt er een verslag van. In ons land zijn de pictogramman voor transgenders in de toiletten van het nieuw Afrikaanse museum te vinden. De gender-razzia blijkt werkelijkheid te worden. U vindt een petitie waar christenen opkomen voor de vrijheid van mening , namelijk om hun Bijbelse noties over huwelijk, gezin en seksualiteit te mogen delen in de Nashville-verklaring. Als slot geven we de evolutie weer binnen de nationale abortuscommissie, een verslag van de Mars voor het leven in het centrum van Den Haag en de aankondiging van de Mars voor het leven te Brussel. Veel leesgenot.

NIEUWSBRIEF CBO, JANUARI 2019
Lees verder >>

 
         
         
         
      AGENDA  
   


LEZING JORIS VERHUYCK: DE JACHT OP VALS NIEUWS.
Lezing vrijdag 15 februari te Brugge om 19u30
Meer info >>

 
         
         
    BIJBEL EN WETENSCHAP. HET TWEEDE VLAAMS-CREATIONISTISCHE CONGRES.
2 februari 2019 om 10:00 – 17:00 in Antwerpen
Meer info >>
 
         
         
     


Hartelijk dank voor uw interesse. Stuur deze nieuwsbrief gerust door. De pers zal ons niet helpen. Dank bij voorbaat!