Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  Nieuwsbrief Tegenstroom 12 okober 2018  
     

 

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
     


Zondag 14 oktober gaat u naar de stembus. U weet dat de media alles behalve neutraal is. Daarom bevelen we twee kieswijzers aan en enkele partijen zodat u op basis van neutrale gegevens uw keuze kan maken. Voorts geven we u tips bij het kiezen en leest u hoe facebook ons screent. Ook vindt u een petitie die we willen steunen. En als slot sturen we de laatste nieuwsbrief van Pater Daniël door.

 
         
         
         
      GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN  
   


In de databank van ‘meerdemocratie.nu’ vindt u de kandidaten die meer zeggenschap willen geven aan de burger in politiek en samenleving, o.a. door de invoering van bindende referenda en volksinitiatieven.

MEER DEMOCRATIE NU >>

 
         
         
         
     

Door middel van een vragenlijst vindt u uw kandidaat.

KIESWIJZER WIJBURGERS >>

 
         
         
         
   

VCP-Brugge willen we aanbevelen omwille van haar democratisch gehalte en haar aandacht voor welzijn! Geef het door aan de Bruggelingen.

NIEUWSBRIEF VCP-BRUGGE >>

 
         
         
         
   

Referendum partij Tongeren en Recht door zee Oostende
willen we aanbevelen omwille van hun democratisch gehalte.

 
         
         
         
      TIPS BIJ HET KIEZEN  
   


Ga voor een partij die luistert naar de burger en de democratie respecteert, geen particratie!

Kies voor een partij die niet polariseert maar die samenbrengt en uit is op vrede. We leven in een multipolaire wereld, geen bipolaire wereld.

Kies voor een partij die ethiek belangrijk vindt, die in ieder mens oorspronkelijk aanwezig is. Steel niet, lieg niet, dood niet, pleeg geen echtbreuk, eer uw vader en moeder, neem uw zondagsrust. Dat zijn waarden die universeel zijn en in elke levensbeschouwing voorkomen. Die zijn tot welzijn van de hele mensheid.

Kies voor een partij die niet ingaat tegen welke religie dan ook. Het zal uw eigen religie mee in de hoek zetten. De fanaten binnen elke religie, het terrorisme moeten we aanklagen, maar niet de religie zelf, ook al is het niet uw eigen religie.

Ga niet mee met partijen die religie misbruiken voor macht, want dit doet de echtheid van religie teniet. Ontmasker eerder de valsheid van die oorlogen omwille van de macht in naam van God. 'Allah is groot', 'God bless America'.

Kies Wijs!

 
         
         
         
      CENSUUR OP FACEBOOK  
   


Dat artikel komt uit linkse hoek, maar zowel links als rechts heeft met censuur te maken op facebook. Als u ageert tegen het politiek correcte denken, dan wordt uw mening soms uitgewist.

FACEBOOK SCHAKELT EX-WOORDVOERDER VAN DE NAVO IN OM INHOUD EN ACCOUNTS TE SCREENEN
14 augustus 2018 , Christophe Callewaert
Lees verder >>

 
         
         
         
      WE WILLEN DEZE PETITIE STEUNEN  
 


 


Bij het Nederlands Toneelgezelschap Gent is donderdagavond 27 september het controversiële toneelstuk ‘Lam Gods’ in avant-première gegaan. Tijdens een opmerkelijke scène vrijen twee acteurs voor een groepje kinderen, die ook meespelen in het stuk. NTGent wil haar voorstelling niet aanpassen.

PETITIE: STOP EROTISCHE TONEELSCÈNE WAARBIJ KINDEREN TOEKIJKEN
Teken hier >>

 
         
         
         
      SYRIË  
   


Zoals aangekondigd geven we nu een verslag van onze gemeenschapsretraite. Het is uiteraard een religieus gebeuren, bedoeld voor religieuzen maar het bevat een levensopdracht voor ieder mens. Deze retraite wil een antwoord en handleiding bieden voor de wezenlijke vragen: vanwaar kom ik, waar ga ik naartoe, wat is het doel van mijn leven? Uiteindelijk is ieder mens op zoek naar het volmaakte geluk en heeft God ieder mens geschapen om met/in Hem eens volmaakt gelukkig te zijn.’

NIEUWSBRIEF PATER DANIËL
5 oktober 2018
Een nieuw begin
Lees verder >>

 
         
         
   


Dank alvast voor uw interesse. Vergeet de petitie niet te tekenen en wees KiesWijs!

Samen sterk!