Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  BESTE VRIENDEN,  
     

Nieuwsbrief Tegenstroom 17 april 2018

 
         
 

 

 

Beste vrienden,

 
     


Hierbij een korte nieuwsbrief. Vooreerst willen we de laatste nieuwsbrief van Pater Daniël weergeven. Daarna vindt u de nieuwsbrief van het Comité Bezorgde Ouders, die de Mars over het leven aankondigt en in de hedendaagse context plaatst.

 
         
         
         
      SYRIË  
   


Rusland, China en bondgenoten zullen geen slaven zijn. Ze zijn ook niet uit op oorlog voeren of andere mogendheden zoveel mogelijk boycotten. Ze willen samen werken en als volwaardige wereldmachten en partners erkend worden. Het westen heeft met zijn morele waarden ook de redelijkheid opgegeven. Het internationaal recht werd vervangen door het recht van de sterkste en het wil de soevereiniteit van Syrië gewoon breken, kost wat kost. Als het niet met terroristen kan, moet het met een militaire interventie gebeuren onder gelijk welk voorwendsel. Gelukkig kan inmiddels Rusland vastberaden weerstand bieden. In Syrië gaat de mensheid ofwel naar een mogelijke zelfvernietiging ofwel naar een nieuwe multipolaire samenleving.

Zoals beloofd krijg je nu een verslag van het kamp waar 25.000 mensen opgevangen worden die bevrijd zijn uit Oost Ghouta en nog lang niet terug kunnen. Het is voor hen dat jullie zo gul gegeven hebben. Hartelijk dank. Al kan ik nu geen uitgebreid rapport maken, ik probeer eenvoudig enkele indrukken te geven met wat foto’s.

NIEUWSBRIEF PATER DANIEL
13 april 2018
Een drukke zondag
Lees verder >>

 
         
         
         
      NIEUWSBRIEF COMITÉ BEZORGDE OUDERS  
   


Deze maand ontvangt u een korte nieuwsbrief waarin we nogmaals de Mars voor het Leven aankondigen. Men wil wettelijk gezien abortus uit het strafrecht halen en normaliseren. Het organiserend Comité wil die trend doen stoppen. De volgende actualiteiten en getuigenissen volgen:

  • Disney heeft besloten een prinses in scène te zetten die een abortus heeft ondergaan, waarom?
  • We laten een dokter en ex-aborteur vertellen waarom hij gestopt is met het uitvoeren van abortussen.
  • Ook een jonge vrouw die verkracht werd, vertelt waarom ze voor haar kind koos.
  • Wat is de NIPT-test precies? Enkele getuigenissen van ouders die een NIPT- test geweigerd hebben, komen aan het woord.

Hopelijk bemoedigen deze verhalen u om ook tegenstroom te gaan.

NIEUWSBRIEF COMITÉ BEZORGDE OUDERS
APRIL 2018
Lees verder >>

 
         
         
         
     

We hopen velen op de Mars voor het leven te ontmoeten.


Samen sterk!