ZOOMMEETING  
       
 

WEBINAR MET VACCINOLOOG EN VIROLOOG GEERT VANDEN BOSSCHE.
Is vaccinatie van kinderen en verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel zinvol?
Zondag 6 februari 2022 van 19u30 tot 21u30.

Geert Vanden Bossche is van opleiding doctor in de diergeneeskunde; hij specialiseerde zich daarna in meerdere klinische en biomoleculaire disciplines aan universiteiten in Duitsland. Na het afsluiten van zijn academische loopbaan met een PhD in de virologie werkte Geert bij een aantal grote vaccinbedrijven waar hij verschillende leidinggevende functies bekleedde in zowel het onderzoek als de verdere ontwikkeling van nieuwe humane vaccins. Voorts werkte hij in het verleden voor de Bill & Melinda Gates Foundation, voor GAVI (Global Alliance for Vaccines & Immunisation). De ervaring die hij in deze sectoren verwierf, samen met zijn academische kwalificaties op het gebied van zowel veterinaire als humane virologie, verschaffen hem een brede, multidisciplinaire kijk op de complexe interacties tussen ziektekiemen en het immuunsysteem. Het zijn deze inzichten die Geert toelieten om de COVID-19 (C-19) pandemie grondig te analyseren en de impact daarop van menselijke tussenkomst, zoals b.v. massavaccinatie, te voorspellen.

Geert Vanden Bossche heeft dan ook een duidelijke visie op wat betreft kindervaccinatie en de dreigende verplichting tot vaccinatie voor het zorgpersoneel. Geerts inzichten in vooral het aangeboren immuunsysteem zullen u snel doen begrijpen waarom de door de overheid hieromtrent vooropgestelde strategie hoegenaamd niet strookt met de wetenschap. Dr. Vanden Bossche legt uit hoe niet de C-19 vaccinale immuniteit maar wel de aangeboren immuniteit, samen met de natuurlijk verworven immuniteit, de peilers vormen van zowel individuele bescherming alsook groepsimmuniteit t.o.v. het Coronavirus.

Hebt u ook vragen en wilt u die stellen aan Geert? Schrijf u dan in voor onze webinar. De eerste honderd inschrijvingen kunnen alvast deelnemen.

Hartelijk welkom! Stuur de uitnodiging gerust door naar geïnteresseerden.

Inschrijving: 10€. De link voor de webinar wordt op zondag 6 februari per e-mail verstuurd.

 
     
  INSCHRIJVEN